1-op-1 Coaching

  1. Home
  2. Aanbod
  3. 1-op-1 Coaching

Oh wat geniet je van je puber. En wat baal je soms. Al die discussies! Dan weer over school, dan weer over uitgaan, dan weer over de voorraadkast die je aan kunt blijven vullen, de slaapkamer die regelmatig verandert in een zwijnenstal. Je wordt er doodmoe van!

En naast deze struggles heb je ook nog je andere bezigheden: je werk, je huishouden, je partner, je familie en vrienden. En waar kom jij zelf? Jij komt op de laatste plaats…

Ho, stop! Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Vraag jezelf eens af…

Hoe zou het zijn als je genoeg energie hebt om écht te genieten van je gezin?

Hoe zou het zijn als je aan het einde van de dag met een goed gevoel terugkijken op je dag en ervan hebt genoten? Klinkt dat goed?

Laten we samen aan de slag gaan zodat jij afscheid neemt van je energienemers en je energiegevers volledig gaat omarmen. Samen bepalen we jouw doel en aan de hand van onder andere de prachtige werkvorm ‘Hartritme’ en het maken van mooie collages gaan we aan de slag om dit doel te bereiken. Met als resultaat dat je geniet van je gezin met puber(s), jij jezelf regelmatig me-time durft te gunnen, maar vooral dat jij weer kunt voelen dat jij helemaal ok bent zoals je bent en dat jij de beste moeder bent die jouw puber zich had kunnen wensen.

Hoe ziet dit er concreet uit?

Voel jij een ‘ja’? Dan hebben we eerst kort contact per telefoon of Zoom. Dit duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of er een klik is. Die klik is heel belangrijk. Ben ik degene die jij zoekt? Pas ik bij jou?

Is het gevoel na dit gesprek voor beiden goed? Dan pakken we door en plannen we 3 coachingsessies van ieder 1,5 uur. Deze coachingsessies kunnen bij jou thuis, in de natuur tijdens een wandeling of online via Zoom plaatsvinden.
Tussen de sessies door krijg je huiswerkopdrachten en is er de mogelijkheid om mij te mailen, mocht je vragen hebben.
Meer afspraken zijn uiteraard altijd bespreekbaar

Ongeveer 3 maanden na de laatste coachingsessie maken we een afspraak voor een evaluatie. Ik ben heel benieuwd hoe het dan met je gaat. Jij kunt dan ook al jouw vragen stellen of zaken bespreken die er dan nog liggen.

Wil je liever losse coachingsessies? Dat kan! Neem contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat is jouw investering?

Wat andere moeders zeggen

Aan de slag?

Wil jij met mij aan de slag? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op. Je mag mij bellen, mailen of gebruik het contactformulier.

Menu